Οι σκευωροί ξεσκεπάστηκαν χθες 
με την πανηγυρική μου αθώωση .!!!
Χθες μετά από δύο αναβολές που είχαν προηγηθεί , γιατί ο
μάρτυρας και μηνυτής μου πρώην Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κύριος Κωστακιώτης Δημήτριος και σήμερα ιδιώτης Γιατρός παρουσιάστηκε σαν την γάτα την βρεγμένη, επειδή του είχε επιβληθεί πρόστιμο 1.000 ευρώ και άρχισε να είναι γλυκούλης απέναντί μου , αλλά που να ήξερε πως τον περίμενε η διαπόμπευση ενώπιον του Δικαστηρίου, για την υπόθεση της 20/5/2016 του ασθενοφόρου του συμπολίτη μας με την διάτρηση στομάχου , που δεν υπήρχε οδηγός Ασθενοφόρου στην βάρδια .
Εμένα πρώτα από όλα με ενδιέφερε το ξεβράκωμα των σκευωρών και δευτερευόντως η αθώωσή μου , αφού στην συνείδηση της κοινωνίας ήμουν Αθώος .!!!
Έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου , χωρίς Δικηγόρο παρά το γεγονός ο φίλος μου Δικηγόρος, ο οποίος είχε ολόκληρο τον φάκελο της Δικογραφίας , δεν μου έπαιρνε χρήματα ούτε για τα παράβολα.
Στην περίπτωση αυτή που ο κατηγορούμενος ( δηλαδή εγώ) υποβάλει ερωτήσεις στον μάρτυρα μηνυτή , όπως ο δικηγόρος υπεράσπισης .
Έτσι στην κατάθεσή του ,αφού πρώτα ορκίστηκε στο Ιερό Ευαγγέλιο , να πει την αλήθεια , άρχισε να λέει , πως είναι μια παλιά υπόθεση , που για εμένα δεν έχει σημασία ,αφού τώρα δεν είμαι Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ αλλά ιδιώτης Γιατρός.
Εγώ δεν είχα ιδία αντίληψη των γεγονότων , αλλά υπέβαλα την μήνυση με βάση καταγγελίες, ύστερα από κάποιες εντάσεις διαφωνίες μεταξύ τους , που μου έκαναν γιατροί της περιοχής του κέντρου Υγείας Αστακού και συγκεκριμένα ο ένας είπε επί λέξει ο κύριος Τριανταφυλλάκης είναι σήμερα και Δήμαρχος Αστακού .
Για να ελαφρύνει την θέση του τον έδωσε τον Αρχιερέα της Συκοφαντίας και της λάσπης κανονικά ενώπιο του Δικαστηρίου
Και στην προσπάθειά τους να με συκοφαντήσουν και να καταδικαστώ , κατέφυγαν στο χονδροειδές ψέμα αποδεικνύοντας πως μέσα στο κεφάλι τους δεν έχουν μυαλό αλλά σκ@τά .!!!
Έτσι λοιπόν δεν χρειαζόμουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης μου τον παθόντα την διάτρηση στομάχου, ο οποίος πήγε τελικά από την ιατρική και κοινωνική αναλγησία της εφημερεύουσας γιατρού κουλουριασμένος από τους ισχυρούς πόνους μέσα σε ένα αγροτικό λες και βρισκόμαστε στην Ουγκάντα, αλλά ούτε την γυναίκα του , αφού είχα φροντίσει , αν πάω στο Αστυνομικό Τμήμα Αστακού και να ζητήσω με αίτηση μου αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων της επίμαχης ημερομηνίας .
Η απάντηση ήταν κόλαφος για τους συκοφάντες .!!!
Και γράφει επί λέξει : Μετά από αναζήτηση στο βιβλίο αδικημάτων , συμβάντων , συλλήψεων, συστάσεων και παραπόνων της Υπηρεσίας μας , δεν προκύπτει εγγραφή που αφορά για συμβάν , που έλαβε χώρα την 20η Μάιου 2016.!!!!
Έτσι τον περιλαμβάνω και του λέω: γιατί την παράγραφο α και προηγούμενα )γράφετε στην μήνυση σας και ορκιστήκατε ψέματα, ότι στις 20/5/2016 χρησιμοποιώντας βία και απειλή σωματικής βίας άρπαξα τα κλειδιά του ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Αστακού και μετέφερα ασθενή οδηγώντας ο ίδιος το ασθενοφόρο.
Και εκεί αρχίζει το σφυροκόπημα από εμένα ως συνήγορος του εαυτού μου , λέγοντας του γιατί κύριε Κωστακιώτη με συκοφαντείτε επί 5 χρόνια ;
Σας ερωτώ ευθέως λοιπόν πήρα εγώ τα κλειδιά ασκώντας βία και οδήγησα το ασθενοφόρο ;
Και του τρίβω το έγγραφο της Αστυνομίας στα μούτρα , λέγοντάς του : ποιος λέει ψέματα η Αστυνομία ή εσύ ;
Δεν ντρέπεσαι να με συκοφαντείς επί 5 χρόνια και τώρα να προσπαθείς να δικαιολογηθείς ,πως σε παρέσυρε ο Αρχιερέας της συκοφαντίας κύριος Τριανταφυλάκης , ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο όχι για πλημμέλημα όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή ,αλλά για κακούργημα .
Να ξέρεις πως μου προκαλείς οίκτο και μόνο οίκτο και δεν θα μπω στον κόπο να σου κάνω μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση .
Ως γιατρός μετάνιωσα που δεν άσκησα βία για να πάρω το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί ο ασθενείς ως άνθρωπος στο Νοσοκομείο , όπως αναγκάστηκε έκανε ο πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αστακού σε αντίστοιχη περίπτωση , τον οποίο τον οποίο πίεζε ο Αρχιερέας της συκοφαντίας κύριος Τριανταφυλλάκης να μου κάνει μήνυση και επειδή εκείνος αρνήθηκε , έτσι κατέληξε στον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Κωστακιώτης.
Τελικά είναι πολύ καμένο το μυαλό σου κύριε Τριανταφυλλάκη ( εσύ ξέρεις ) και εκτός από την στενή είσαι για κλείσιμο πλέον στο άλλο ευαγές ίδρυμα, που σου χρειάζεται επειγόντως , που κατάντησες και την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου σε Τσίρκο.
Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Πτυχιούχος Ιατρικής Αθηνών
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Από xiromeropress