Ο πολιτικός αμοραλιστής και επαλειμμένα ψευδόμενος κύριος Τριανταφυλάκης, παίζοντας πολλές φορές κακόγουστο θέατρο , είναι και φορομπήχτης .

Είσαι φορομπήχτης << κύριε>> Τριανταφυλλάκη όταν για τον Αστακό έχετε επιβάλει στην ύδρευση μια αύξηση 100% και τα υπόλοιπα διαμερίσματα η αύξηση μέχρι 300% σε σχέση με αυτό που είχαμε επιβάλει εμείς όταν ήμουν Δήμαρχος το 2010;;;;
Και στο τέλος καθαριότητας μια αύξηση για τον Αστακό 22% και για τα υπόλοιπα διαμερίσματα αύξηση 40%;;;
Έτσι παρουσιάζω κατ αντιπαραβολή τα τέλη καθαριότητος και φωτισμού , όπως και το τέλος ύδρευσης για το 2010 και για το 2022 , όπου φέρεται η φορομπηχτική πολιτική του όπου το τέλος ύδρευσης Αστακού επί Στάικου ήταν 0,63 το κυβικό ανεξαρτήτως κατανάλωσης και για τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα 0,21 έως 0,36 το κυβικό μέτρο νερού και δεν έλειψε νερό από κανένα διαμέρισμα ούτε μία ημέρα, το τέλος καθαριότητας με εμάς ήταν 1,42 ευρώ για τον Αστακό , 1,02 για την Παλαιομάνινα και 0.90 για τα υπόλοιπα Δ.Δ ενώ με εσάς είναι 1,70 ευρώ για τον Αστακό και 1,20 ευρώ αδιακρίτως για τις υπόλοιπες κοινότητες και ο Δήμος Αστακού και τα Νεκροταφεία του έλαμπαν απ άκρου εις άκρην με την χωματερή που είχαμε τότε γιατί δεν υπήρχε ΧΥΤΑ στην περιοχή μας και παρέδωσα πληρωμένη την ΔΕΗ μέχρι και τον Νοέμβριο του 2010 που είχε εκδοθεί ο τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ και άφησα και πλεόνασμα στην ύδρευση 700.00 ευρώ , ενώ με εσάς βρωμάει ο Δήμος απ άκρου εις άκρην με τα κοράκια τις γάτες και τους σκύλους να κάνουν πάρτι .
Γι αυτό και εμείς καταψηφίσαμε τον καθορισμό των τελών σας .
Όσο για τα παραμύθια του<< κύριου >> Τριανταφυλλάκη περί 6.000.000 από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης παρουσιάζω την ανακοίνωση του κυρίου Πέτσα για το που θα πάει η μερίδα του λέοντος σε κάποιους Δήμους και πόσα στον Δόμο μας :
Εκατόν πέντε έργα, συνολικού προϋπολογισμού 340 εκατ. ευρώ, εντάσσονται στο πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.
Οι πράξεις αφορούν, μεταξύ άλλων:
Δεκαοκτώ έργα στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» συνολικού προϋπολογισμού 104,1 εκατ. ευρώ, όπως το έργο που αφορά την ανακαίνιση προσφυγικών κατοικιών του Δήμου Πατρέων, ύψους 10,8 εκατ. ευρώ.
Επτά έργα στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», συνολικού προϋπολογισμού 58,4 εκατ. ευρώ, που αφορούν ολοκληρωμένα προγράμματα για την επεξεργασία των απορριμμάτων σε μεγάλα αστικά κέντρα και Δήμους ανά την χώρα.
Δεκαεπτά έργα που αφορούν την αγροτική οδοποιία, συνολικού προϋπολογισμού 47,6 εκατ. ευρώ, που αφορούν στη βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας σε περιοχές όπως του Δήμου Φλώρινας, του Δήμου Μετσόβου και του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.
Τι θα μείνει για τον Δήμο Ξηρομέρου ,όταν εκταμιευθούν μετά από κάμποσα χρόνια ;
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δεν μπορείς πλέον να πείσεις κανέναν φορομπήχτη Δήμαρχε.
Υ.Γ.
Όσο για εσάς μπουμπούκια μου( Υπόκοσμε Τριανταφυλλάκη) 12:25 και 6:21 μ.μ. που με αποκαλέσατε ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ και ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.
Αυτά να τα θυμηθείτε όταν θα σας ρωτάει ο Ανακριτής που πήγαν τα 7.806 κυβικά άμμου , οι τοίχοι αντιστήριξης και πολλά άλλα τα οποία ζημίωσαν ντον Δήμο σε ποσόν πάνω από 120.000 ευρώ και αποτελεί κακούργημα με 10 χρόνια φυλακή και ξήλωμα του αγωγού με νέα τάφρο, η οποία θα γίνει ο πολιτικός τάφος του αγαπημένου σας , η οποία θα έχει βάθος 1,5 μέτρα και πλάτος 1,20 και όχι 0,70 έως 1,10 και 0,50 έως ο,70.!!!
Κύριε Τριανταφυλλάκη εμείς μιλάμε με στοιχεία και όχι με ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις όπως εσείς και ανώνυμα κοπρόσκυλα του υποκόσμου σας .
Αστακός 4/3/2022
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Από xiromeropress