ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

maurikostroxaio_427585187
Στην γυναίκα του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτη Μαυρίκου ανήκει το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Πέμπτης στην Αττική Οδό, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο απανθρακωμένος άνδρας που βρέθηκε μέσα στην Porsche Cayenne να είναι ο ίδιος ο εκδότης.
Σημειώνεται ότι προσφάτως ο 42χρονος εκδότης είχε συλληφθεί μαζί με δύο άλλους δημοσιογράφους, τον 35χρονο Χρήστο Φράγκο και τον 50χρονο Π. Μουσάς, ο οποίος κάλυπτε επί χρόνια πολιτικό ρεπορτάζ, στο πλαίσιο εξάρθρωσης ομάδας που κατηγορείται ότι διέπραττε εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων.
Ο εκδότης είχε συλληφθεί προσφάτως για υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων
Πριν από την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία ο εκδότης υπήρξε υπάλληλος της ΔΕΗ. Εκεί γνώρισε και τη σύζυγό του Ευαγγελία,με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Σοφία.
Ο Μαυρίκος, διευθύνων σύμβουλος της «Μαυρίκος Ελληνικός Τύπος Α.Ε.», όσο ήταν ακόμη υπάλληλος της ΔΕΗ, άρχισε ήδη να αποκτάει τίτλους εφημερίδων, ενώ που έφτασε να εκδίδει, μεταξύ άλλων, τις εφημερίδες «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», «24 ΩΡΕΣ», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», «Αθλητική Ημέρα» και «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ».
Τα τελευταία χρόνια, ο 42χρονος είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον ηλεκτρονικό Τύπο
Τα τελευταία χρόνια, ο 42χρονος είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον ηλεκτρονικό Τύπο προσπαθώντας να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή προς τις τράπεζες και τους δημόσιους οργανισμούς, σύμφωνα με όσα του καταλογίζουν.
O εκδότης της εφημερίδας είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και προεκλογικά, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ και είχε εξαπολύσει επίθεση κατά τότε προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη λίγες ώρες πριν το κρίσιμο debate των πολιτικών αρχηγών. Η Συγγρού θεώρησε ως μέγιστο ατόπημα το περιστατικό αυτό και συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη με το που έφτασαν στην ΕΡΤ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην διοίκησή της.
Δείτε το βίντεο:

www.madata.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *