ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Σχετικά για την απόσπαση (2) δύο μονίμων υπαλλήλων του Δήμου του κυρίου Γεραφέντη Επαμεινώνδα χειριστή μηχανημάτων και του υδραυλικού κυρίου Νικολάου Μακρή στις Δημοτικές Ενότητες Αλυζίας και Φυτειών , οι οποίες δεν έγιναν για την καλύτερη αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών , αλλά υπό μορφή τιμωρίας και έτσι τα διάφορα τρόλλια την έπεσαν στους εργαζόμενους ανερυθρίαστα με τα περί καφέ και ουίσκι και άλλων χυδαιοτήτων .
Στην θητεία μου , όχι απλά δούλευαν σκληρά σε ολόκληρο το ωράριο , αλλά πολλές φορές έφυγαν από το Δημαρχείο πρωί και γύρισαν αργά το βράδυ, αλλά φρόντιζα πάντα γι ‘ αυτές τις περιπτώσεις να πληρωθούν και με το πάρα πάνω .!!!!
Έτσι λοιπόν στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού ενέπνεα σεβασμό προς τους εργαζόμενους στον Δήμο και την Κοινωνία , αφού εγώ πρώτα σεβόμουν τους πάντες και έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ να τιμωρήσω υπάλληλο ή να εκδικηθώ πολίτη. !!!!
Οι δε δύο συγκεκριμένοι υπάλληλοι όταν εγώ ήμουν Δήμαρχος ήταν από τους πλέον αποδοτικούς και συνεπείς , με αποτέλεσμα να μην μείνει ο Αστακός και τα άλλα Χωριά ούτε ημέρα χωρίς νερό .!!!
Γιατί απλούστατα όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Δημάρχου , κάλεσα όλους τους υπαλλήλους στο γραφείο μου και τους είπα , είτε με είχαν ψηφίσει ή όχι , πως εγώ δεν τους ήθελα υφιστάμενούς μου , όπως ορίζει ο νόμος αλλά Συνεργάτες και έτσι είχαμε μια άριστη συνεργασία προς όφελος των πολιτών και της Κοινωνίας .
Ασφαλώς δεν έφταιγαν οι δύο υπάλληλοι , που έμενε ο Αστακός χωρίς νερό ,ούτε που το γκαζόν όλο το καλοκαίρι ήταν ξερό ,σαν να ήταν έρημος , ούτε που τώρα λόγω υπερχείλισης χύνετε στο λαγκάδι το νερό και πληρώνει ο Δήμος παραπανίσια χρήματα και μετά η ΔΕΗ μας κόβει το ρεύμα.
Χαίρομαι όμως που ύστερα από την παρέμβασή μου ο Δήμος κάνει την συντήρηση του γηπέδου , όπου ο εργολάβος δεν χρειάστηκε να ρίξει όλο το υλικό , γιατί η ποιότητα κατασκευής επί των ημερών μου ήταν άριστη. Χαίρομαι επίσης που Δημοπρατήθηκε το έργο της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού , για να ολοκληρωθεί ,αφού τα 7 χιλιόμετρα είχαν γίνει επί των ημερών μου .
Δεν χαίρομαι όμως, για όσα ανέφερα πάρα πάνω .
Αριστοτέλης :Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει.
Αριστοτέλης: Άρχειν τον κρείττονα (Ο ανώτερος να κυβερνά).
Πιττακός: Άρχων κόσμει σαυτόν ( Όταν κυβερνάς να φροντίζεις οι πράξεις σου να αποτελούν κόσμημα).
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε
Διαβάζοντας αυτά τα τρία γνωμικά Σοφών Ανδρών , δεν φαντάζομαι να πιστεύετε , ότι η απόφασή σας αυτή η οποία ελήφθη εν θερμώ , αποτελεί κόσμημα, όπως αναφέρει το πάρα πάνω γνωμικό .
Γι ‘ αυτό σας καλώ να δείξετε την ανωτερότητα , την οποία όπως λέει ο Αριστοτέλης , πρέπει να διαθέτει ο Πραγματικός Άρχων και να ανακαλέσετε με καινούργια απόφαση αυτήν , η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί κόσμημα.
Αστακός 8/11/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Με τιμή
Παναγιώτης Στάικος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *