μαρκετ
Παπάς κλεπτομανής; Το είδαμε και αυτό! Το περιστατικό κατεγράφη από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας το περασμένο Σάββατο. Συνταξιούχος ιερέας (ηλικίας άνω των 70 ετών) μετέβη σε super market της Πάτρας, και για να περάσει από το ταμείο χωρίς να πληρώσει… έβαλε διάφορα είδη αξίας μόλις 15 ευρώ… κάτω από τα ράσα του!
«Μικρό το κακό» φαίνεται όμως ότι ο εν λόγω παπάς… το ‘χει ξανακάνει, οπότε η Διεύθυνση του καταστήματος αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία και δεν του έδωσε… προφορική «άφεση αμαρτιών»!
Ο παπάς δεν μιλούσε καθόλου, στο σημείο έφθασε περιπολικό, αστυνομικοί τον οδήγησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα… ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας. Το super market δεν υπέβαλε μήνυση (πιο πολλά θα πλήρωνε για τη μήνυση) κι έτσι ο ιερέας επέστρεψε σπίτι του ενώ δεν θα υποστεί και την «βάσανον» του εδωλίου του Δικαστηρίου (αφού δεν υπεβλήθη μήνυση δεν ορίστηκε τακτική δικάσιμος, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις)!
Το γεγονός ωστόσο συζητήθηκε ευρέως στην γειτονιά αλλά… και μεταξύ αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οσο για τον παπά; Είναι βέβαιο πως… δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο συγκεκριμένο super market. Θα ψωνίζει από αλλού και ελπίζουμε… να μην εξακολουθεί να βάζει τα είδη… κάτω από τα ράσα του!
dete.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *