Η άγρια δολοφονία με θύμα έναν 33χρονο έγινε το Σάββατο στον Ασπρόπυργο – Δράστης είναι ένας 62χρονος Έλληνας, ο οποίος και συνελήφθη – Οικογενειακές διαφορές το κίνητρο του εγκλήματος – Το θύμα είχε χρόνια σχέση και συζούσε με την εγγονή του δράστη – Πώς έγινε το φονικό
Λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία του 33χρονου στον Ασπρόπυργο η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα.
Ο 33χρονος Πακιστανός έπεσε νεκρός από τα χέρια του παππού της συντρόφου του. Η αιτία του φονικού είναι όπως αποκάλυψε η έρευνα οι οικογενειακές διαφορές ανάμεσα στον δράστη και το θύμα.
Δεν ενέκρινε τη σχέση με την εγγονή του
Το θύμα είχε σχέση τα τελευταία χρόνια με την 19χρονη σήμερα εγγονή του δράστη. Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι που είναι δύο ετών.
Ο παππούς της 19χρονης δεν συμφωνούσε με τον δεσμό αυτόν και οι σχέσεις του με τον 33χρονο από το Πακιστάν ήταν τεταμένες. Ο 62χρονος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην εγγονή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την είχε μεγαλώσει.
Ο τελευταίος καβγάς πριν τη δολοφονία
Το Σάββατο ο 62χρονος τσακώθηκε ξανά με τον 33χρονο έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο Πακιστανός απείλησε ότι θα πάρει τη σύντροφό του και το παιδί τους και θα πάει μόνιμα στο Πακιστάν.
Ο 62χρονος θόλωσε, άρπαξε ένα σκαλιστήρι και κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου 33χρονου που έπεσε νεκρός…
Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
πηγη newsit.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *