Σύμφωνα με σχετικές μας πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός Γεωργίας και Βουλευτής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Σπήλιος Λιβανός σκέπτεται πλέον πολύ σοβαρά ακόμα και να παραδώσει την Βουλευτική του έδρα μετά την καρατόμησή του από τον Πρωθυπουργό για το περιστατικό και την… εποποιία στην Σπάρτη με τον Δήμαρχο Πέτρο Δούκα.

Ο πρώην Υπουργός έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στον τόπο που πολιτεύεται, το ίδιο και οι στενότατοι συνεργάτες του στο ΥΠΑΑΤ για να δει το κλίμα που επικρατεί. Όμως όπως αναφέρουν πηγές μας εισπράττει πολύ αρνητικό κλίμα με αποτέλεσμα να σκέπτεται ακόμα και να παραδώσει την έδρα του και να μην πολιτευτεί στις εκλογές (όποτε αυτές γίνουν), ως ένδειξη και διαμαρτυρίας (;) προς τον Πρωθυπουργό.

Το ίδιο του εισηγούνται και αρκετοί συνεργάτες του δεδομένου ότι πλέον φαντάζει πολύ πιθανό να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις προτίμησης από τους ψηφοφόρους της Αιτωλοακαρνανίας. Αν λοιπόν ο Σπήλιος Λιβανός παραδώσει την έδρα, γλιτώνει το ρίσκο της έκθεσης στην ψηφοφορία μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης δυσαρέσκειας από τους οπαδούς του και όχι μόνον.

Η συνέχεια έπεται με ενδιαφέρον για τον Υπουργό που άφησε πολλές εκκρεμότητες στο ΥΠΑΑΤ…

Home

Από xiromeropress