ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ XIROMERONEWS ,Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ | Μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στην ΑΘΗΝΑ “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ XIROMERONEWS:

Για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που οπωσδήποτε δίνει το προβάδισμα και τον αέρα της νίκης στον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μιλούν όλοι σήμερα, Κυριακή 19 Μαίου 2019, μετά την προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου στο Ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα.             Στην αίθουσα της εκδήλωσης σημειώθηκε το αδιαχώρητο καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και μαζικότατη με αποτέλεσμα πολλοί από τους παρευρισκόμενους να παραμένουν όρθιοι ή ακόμη και εκτός αίθουσας προκειμένου να μπορέσουν να ακούσουν την ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη…..

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου, πανευτυχής έγινε δεκτός με πολύ ενθουσιασμό, κατακλύστηκε από τη ζεστασιά και την αγάπη του κόσμου, που ξεχείλιζε μέχρι το δρόμο (πάνω απο 1.000 άτομα), εκφράζοντας με κάθε τρόπο την συμπαράστασή του, την πίστη και την ελπίδα του στο πρόγραμμα και στο όραμα του Γιάννη Τριανταφυλλάκη…..

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ XIROMERONEWS ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ BLOG!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε…

Αγαπητό Ξηρομερο σταματήστε να κάνετε προπαγάνδα υπέρ του κυρίου τριανταφυλακη από που και ως που έβγαλε δήμαρχο η συγκέντρωση;;;οδήμαρχος βγαίνει στις 26 Μαΐου και όσων αφορά αυτή τη συγκέντρωση ήταν μια αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων στο σύνολο τους με τους όρθιους ήταν άλλοι 50 ακόμη βαριά 80 και 4 λεοφορια από τον αστακό και ενα από την κατοχή ?

Κοιταξτε καλα τις φωτογραφίες και πεστε μου απο όλους αυτούς πόσοι ψηφιζουν Ξηρόμερο …
5 Λεωφορεία 250 ατομα μεταφερόμενα απο την έδρα του Δήμου και απο τα 5 το ενα απο την κατοχή …
Για ποια μεγαλειώδη συγκεντρωση μιλάτε πλάκα μας κάνετε …

Ανώνυμος είπε…

Μάζεψε ο Πάνος όλους τους φίλους…. Και πήγαν… Ρε κουτόχορτο ποιοι ψηφίζουν Ξηρομερο και πόσοι ειναι ξηρομεριτες????? Όλοι.. Ξενομεριτες είναι..

Ανώνυμος είπε…

απολίτικοι μεταφερόμενοι παραταξιακοί οπαδοί
χωρίς γνώμη και φωνή

Στην γνωστή αίθουσα με 20 άτομα ανά και 15 σειρές =300 και 100 όρθιοι =400 .
Ήρθαν 4 λεωφορεία από Αστακό και ένα από Κατοχή με 250 μεταφερόμενους σημαίνει , ότι 150 ετεροδημότες πήγαν στην συγκέντρωση .
Οι ετεροδημότες γύρισαν την πλάτη στον Τριανταφυλλάκη .
Βατερλό και φιάσκο η φιέστα .
Α.Α

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *