Βλέποντας σήμερα αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάστηκα από την βαρύγδουπη, παραπλανητική, δήλωση Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης για τις δαπάνες της συναυλίας της καλλιτέχνιδος Ελεωνόρας Ζουγανέλης στην Πάλαιρο στις 2 Αυγούστου.

Δεν παραξενεύτηκα όμως γιατί η ασχετοσύνη και οι αντιπολιτευτικοί τρόποι του συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου για διαδικασίες ισολογισμών, αναμορφώσεων και λειτουργίας του Νομικού Προσώπου του Δήμου, αλλά, και η τακτική στο να είναι λαλίστατος και να πετάει «μπόλικη λάσπη στον ανεμιστήρα» σε μέσα κοινωνικά δικτύωσης και στα καφενεία και όχι στα Δημοτικά Συμβούλια είναι γνωστή.

Το τελικό κόστος της συναυλίας συμπολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι της τάξης των 15.483,84 . Από τα οποία τα 5400 είναι από χορηγίες επιχειρήσεων της Παλαίρου.

Το ποσό που θα δαπανήσει θα είναι ακόμη μικρότερο μετά την πώληση των λαϊκών εισιτηρίων των 8 ευρώ .

Άρα Δημοτικέ Σύμβουλε κύριε Δημήτρη Παξινέ μαθηματικά πιθανώς ξέρετε .

Αν δεν ξέρετε σας ενημερώνω ότι το ποσό που θα ξοδέψει ο Δήμος είναι 10.083,84 και όχι 25800. Όταν θα γίνει η εκκαθάριση από τις εισπράξεις του χαμηλού λαϊκού εισιτηρίου των 8 ευρώ το ποσό δαπάνης θα είναι ακόμη χαμηλότερο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παξινός αγαπητοί συμπολίτες μου, αν μου έκανε ερώτηση για την συναυλία στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο θα έπαιρνε την απάντηση που μάλλον δεν θα του άρεσε ή ορθότερα δεν θα έκανε ΝΤΟΡΟ.

Αν του απαντούσα στο Δ.Σ. πως θα είχε την τεράστια ευκαιρία να αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάτι που θα τον «μεγιστοποιούσε» πολιτικά και θα τον γέμιζε με υπερηφάνεια για τον αντιπολιτευτικό του ρόλο.

Επειδή όμως Δ.Σ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα γίνει μετά την συναυλία και για να μην τον κρατήσω ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ του κάνω την ανάλυση σήμερα μέσα από ενημερωτικά δικτυακά ηλεκτρονικά μέσα.

Όσο αφορά την αναμόρφωση που αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παξινός , πράγματι έγινε αναμόρφωση προϋπολογισμού και δημιουργήθηκε κωδικός δαπάνης για την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλης στην Πάλαιρο ύψους 25800 (συμπεριλαμβάνονται και οι δωρεές 5400 ευρώ) .

Το ποσό αυτό όμως οφείλατε να ξέρατε ως Δημοτικός Σύμβουλε κύριε Δημήτρη Παξινέ δεν καταναλώνεται πάντα όλο.

Γιατί παρακάμψατε το μέλος της παράταξη σας στο Δ.Σ. του Μέριμνας ;

Γιατί δεν τον ρωτήσατε και την πατάτε έτσι, θίγοντας τον ρολό της αντιπολίτευσης και του δημοτικού συμβούλου;

Γιατί δεν ρωτούσατε τον επικεφαλής της παράταξης σας που διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και παρεμπίπτοντος έκανε ανάλογες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με υψηλό αντίτιμο ;;;

Δεν τις κατακρίνω τις ακριβές εκδηλώσεις που έγιναν την περίοδο 2010-2014 όπως κάνετε εσείς με δόλιο κι παραπλανητικό τρόπο, αλλά τις επικροτώ γιατί διαφημίζουν τον τόπο μας.

(Για μία εκδήλωση ο επικεφαλής της παράταξης σας την εποχή που ήταν Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κύριε Παξινέ πραγματοποίησε εκδήλωση με πολλές αναθέσεις με το ποσό των 12607 ευρω + 5120 που δεν βρίσκω -θα τα έχω στην διάθεση μου ομως μέχρι αύριο – αυτή την στιγμή να σας κοινοποιήσω -άρα περίου 17000 ευρω –

https://diavgeia.gov.gr/doc/Β4Λ1ΟΛΧΖ-02Ξ?inline=true και https://diavgeia.gov.gr/doc/Β43ΚΟΛΧΖ-Ξ5Η?inline=true )

Αυτά δεν σας το έχει πει ο επικεφαλής σας …..!!!!!!!!!

Επίσης προτιμήσαμε πράγματι οι πολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να παρακολουθήσουν ένα θέαμα με λαϊκό εισιτήριο 8 ευρώ και όχι με το εισιτήριο των 15 που έχει η ίδια καλλιτέχνης σε περιοχές της Ηπείρου και την Μακεδονίας.

Δεν ξέρω αν μας λοιδορείται και για αυτό κύριε Δημήτρη Παξινέ.

Κύριε Δημήτρη Παξινέ μάλλον δεν σας αρέσει η διαφήμιση που γίνεται για την Πάλαιρο και τον Δήμο μας και η πονηρή και με ασάφεια ανάρτησης σας περισσότερο κλασικό παραπολιτικό κλεφτοπόλεμο θυμίζει.

Το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας διαφημίζει τον Δήμο μας και με αυτή την συναυλία την αναπτυσσόμενη Πάλαιρος.

Η συναυλία έχει χαμηλό αντίτιμο εισιτηρίου για να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει μια μεγάλη συναυλία οικονομικά.

Κύριε Δημήτρη Παξινέ σας περιμένω να έρθετε να απολαύσετε την συναυλία της Ζουγανέλη στην Πάλαιρο. Όπως όλοι μας μπορείτε κύριε Παξινέ να αγοράσετε ένα φθηνό εισιτήριό των 8 ευρώ και να τιμήσετε την συναυλία και την Πάλαιρο.

Δυστυχώς όμως εσείς Δημοτικέ Σύμβουλε κύριε Δημήτρη Παξινέ για αντιπολιτευτικούς, μικροπολιτικούς λόγους θα προτιμούσατε να καεί ή καλύτερα να βουλιάξει η Πάλαιρος και όλος ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας.

Πολίτες και φιλοξενούμενοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, των όμορων Δήμων της Ηπείρου, της Λευκάδας και της Αιτωλοακαρνανίας σας καλώ, να έρθετε να απολαύσετε μια υπέροχη συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και να απολαύσετε πριν ή μετά την συναυλία τον καφέ σας, το ποτό σας και το φαγητό σας στα εξαίρετα καταστήματα εστίασης της Παλαίρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *