Ένας κτηνίατρος του στρατού έμεινε έκπληκτος όταν πρόσφερε σ΄εναν άστεγο άνδρα τσιγάρο και ανακάλυψε ότι ήταν ο χαμένος αδερφός του.
«Προχωρούσα για να πάω στη στάση του λεωφορείου και τον είδα να κάθεται σε ένα τοιχάκι. Το πρόσωπό του μου φάνηκε γνωστό. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δω ποιος ήταν. Είχε μαζί του μια μικρή τσάντα και έναν υπνόσακο. Τον πλησίασα, του προσέφερα τσιγάρο και αρχίσαμε να μιλάμε. Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν τον λένε William. Μου απάντησε ναι, αλλά τον φωνάζουν Billy. Έκλαιγα συνειδητοποιώντας και οι δυο μας τι συνέβαινε. Απλά του είπα να πάρει τα πράγματά του και να έρθει μαζί μου», τόνισε ο Roy Aspinall.
Όπως αναφέρει η Sun, τα δύο αδέρφια είχαν χωριστεί λόγω οικογενειακών προστριβών, με τον Roy να τίθεται υπό την φροντίδα της θείας του ενώ ο Billy παρέμεινε με την μητέρα τους, μέχρι που μπήκε σε ίδρυμα σε ηλικία 10 ετών.
Τώρα ο Billy έχει μετακομίσει με τον Roy, στην πόλη Γουίγκαν, προσπαθώντας να καλύψουν τα 28 χρόνια που έχασαν.
«Είχα σταματήσει πριν αρχίσω να ψάχνω ένα μέρος για τα ξαπλώσω. Ήρθε και μου έκανε πολλές ερωτήσεις για την μητέρα και την αδερφή μου. Ξαφνικά μου είπε ότι είμαι ο αδερφός του. Δεν τον πίστεψα στην αρχή. Ήταν τρέλα. Γνώριζα ότι είχαν έναν μεγαλύτερο αδερφό, μου είχε μιλήσει η μητέρα μου, αλλά δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτόν ή ότι μένει στην ίδια περιοχή. Είμαι συγκλονισμένος από όλα αυτά» ανέφερε ο Billy.
ΠΗΓΗ .eirinika.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *