Μαρίνος Χάλας και Λεωνίδας Κοκοτσής διακρίθηκαν στον διαγωνισμό bodybuilding

“Σάρωσαν” οι Πατρινοί bodybuilders στο Wabba Wold στον Πύργο!
Σημαντικές πρωτιές κατάφεραν να πετύχουν στον διαγωνισμό bodybuilding της Wabba World στον Πύργο, Πατρινοί αθλητές.
Ο λόγος για τον Μαρίνο Χάλα και τον Λεωνίδα Κοκοτσή που σάρωσαν στις κατηγορίες τους και έδειξαν ότι αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τον πατραϊκό bodybuilding. Ειδικότερα ο Μαρίνος Χάλας κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος στην κατηγορία Men Fitness ψηλών, στον γενικό τίτλο fitness, αλλά και στη μεσαία κατηγορία bodybuilding, ενώ αναδείχτηκε δεύτερος στα Overalls από όλους τους αθλητές.
Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Κοκοτσής ήταν πρώτος στην κατηγορία χαμηλή fitness, δεύτερος στην γενική κατάταξη και δεύτερος πάλι στην χαμηλή bodybuilding. Οι δύο αθλητές που έχουν προπονητή τον παλαίμαχο bodybuilder Γιώργο Ντερντινή, τα πήγαν αρκετά καλά και είναι φυσιολογικό να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που είχαν, αλλά και από τα αποτελέσματα που κατάφεραν.
Μάλιστα μετά το τέλος των αγώνων ο Μαρίνος Χάλας, τόνισε: «Ό,τι έχω καταφέρει να πετύχω μέχρι τώρα το οφείλω κυρίως σε δύο ανθρώπους. Στον προπονητή μου Γιώργο Ντερτινή και στην γυναίκα μου που είναι και επαγγελματίας γυμνάστρια, την Μαντώ Αποστολοπούλου. Εγώ κάνω ακριβώς αυτά που μου λένε και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα έρχονται από μόνα τους».

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *