Σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή και η φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία της Παλαίρου και του Αγίου Νικολάου . Αύριο Σάββατο την σκυτάλη παίρνει η Πλαγιά όπου στις 17:00 θα ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του Δέντρου.
Ελάτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.
Στην Πάλαιρο Παρασκευή 17:00
Τα παιδιά θα παίξουν με το ξωτικό και τον χιονάνθρωπο. Ο Αι Βασίλης θα δώσει σε όλα τα παιδάκια ένα συμβολικό δώρο και ο Τρελό Μότζο Τζοτζο θα ξεσηκώσει τα παιδιά με τα μαγικά και τα παιχνίδια του.
Στην εκδηλώσει τραγουδήσει η χορωδία από την Ιόνια μουσική σχολή Πρέβεζας- Παράρτημα Παλαίρου και τα ”Ηχοχρώματα Παλαίρου”. καθώς και το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Άγιος Δημήτριος”
Φυσικά θα βρίσκεται εκεί και το ΚΔΑΠ Παλαίρου με χειροποίητες δημιουργίες και ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά .
Το ΚΔΑΠ θα δώσει έτσι μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση
Επίσης η Λέσχη αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου θα φτιάξει Σοκολατένιος λιχουδιές για τα μικρά παιδιά και ζεστό κόκκινο κρασί για τους ενήλικες
Στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 17:00
Τα παιδιά θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου , θα φωτογραφηθούν και θα πάρουν συμβολικά δωράκια και καραμέλες από τον Αι Βασίλη .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά και η Μπου με τον Μπο θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με τα μαγικά κόλπα και τα παιχνίδια τους.
Τέλος ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων μαζί με τα ΙΕΚ Μαγειρικής Βόνιτσας έχουν ετοιμάσει και θα προσφέρουν γλυκές λιχουδιές σε όλα τα παιδιά
Στην Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 17:00
Τα παιδιά θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Πλαγιάς , θα φωτογραφηθούν και θα πάρουν συμβολικά δωράκια και καραμέλες από τον Αι Βασίλη .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά και η ΔΩΡΑ με την AΤΖΙ θα ξεσηκώσουν τα παιδιά με τα μαγικά κόλπα και τα παιχνίδια τους.
Ο πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς έχει ετοιμάσει και θα προσφέρει γλυκές λιχουδιές σε όλα τα παιδιά . Επίσης έχει Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητες κατασκευές
Στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *