Ένας Σαουδάραβας αγόρασε στην κόρη του που είναι φοιτήτρια στο Λονδίνο, το διαμέρισμα που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση.  

 

Το πολυτελές διαμέρισμα,πωλήθηκε έναντι 18,6 εκατομμυρίων λιρών και εικάζεται ότι έσπασε κάθε ρεκόρ σε ό,τι αφορά στα πιο ακριβά φοιτητικά καταλύματα.

Σύμφωνα με το Evening Standard, η συμφωνία συνήφθη μόλις μέσα σε 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα από τον κτηματομεσίτη Peter Wetherell.

Παρόλο που η ταυτότητα του αγοραστή δεν έχει αποκαλυφθεί, θεωρείται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Μέσης Ανατολής.

Ο Jeremy Gee, διευθύνων σύμβουλος του γραφείου Beauchamp Estates, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην πώληση του ακινήτου, δήλωσε στο Evening Standard πως «Η πώληση των 18,6 εκατομμυρίων λιρών της πρώην κατοικίας του Ωνάση στην πλατεία Grosvenor στο Mayfair δείχνει ότι οι παγκόσμιοι αγοραστές υψηλής αξίας βλέπουν τα πολυτελή ακίνητα στο Λονδίνο ως μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση».  

Το διαμέρισμα των 5.000 τ.μ. βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει θέα στην πλατεία Grosvenor, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, μπαλκόνι και βεράντα με νότιο προσανατολισμό, βιβλιοθήκη, τρεις μεγάλες αίθουσες υποδοχής και μία μεγάλη οικογενειακή κουζίνα.

.makeleio.gr/

Από xiromeropress