Ο Θάνος Μπίρκος, ο αγαπημένος μας Τόλης στη σειρά Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τις εξελίξεις που έρχονται στη φυλακή, καθώς και για την στάση που θα κρατήσει η Αργυρώ απέναντι στον Αστέρη.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως συνεχίζονται οι εντάσεις στη φυλακή, ενώ σύντομα νέες και πολύ ισχυρές συνεργασίες θα δημιουργηθούν, μεταξύ των συγκρατούμενων. Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης θα έρθει αρκετά κοντά με τον Καραπάνο, ο οποίος φαίνεται να του τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Σχετικά με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ο Θάνος Μπίρκος ανέφερε πως κατά κάποιον τρόπο η ηρωίδα της σειράς Σασμός θα βρεθεί αρκετά κοντά με τον Αστέρη στη φυλακή. Τώρα εάν αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από κάποια επίσκεψη, γράμμα ή επικοινωνία, δεν είναι γνωστό.

Η Αργυρώ στη Φυλακή στη σειρά Σασμός
Το σίγουρο είναι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να επισκεφτεί τον Αστέρη στο νοσοκομείο, με τις εντάσεις να ξεσπούν. Κανείς από τους δύο πρωταγωνιστές δε θα είναι το ίδιο, μετά από αυτή την εκρηκτική επίσκεψη.

Στο μεταξύ, μετά τη νοσηλεία του, ο Αστέρης θα επιστρέψει στη φυλακή, με τα νέα σχέδια του Καραπάνου να μπαίνουν άμεσα σε εφαρμογή. Ποια στάση θα κρατήσει ο Τόλης, μπροστά στα φρικτά γεγονότα που ακολουθούν;

πηγη

Από xiromeropress