Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, ωστόσο άμεσα η επιχείρηση θα στραφεί σε άλλα σημεία στην γύρω περιοχή.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» της εξαφάνισης της 48χρονης από την Ευρυτανία, με όλα τα σενάρια για την τύχη της να παραμένουν «ανοιχτά».

Στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό επιστρατεύτηκε και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναζήτησε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω drone που διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού, σάρωσε τον βυθό χωρίς να βρει ίχνος της γυναίκας, σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Πιο συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το ειδικό drone από τον βυθό της λίμνης

Σημειώνεται πως αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Τα ερωτήματα που εγείρονται τώρα είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, καθώς και εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, πρόκειται για τον δικό της γραφικό χαρακτήρα.

Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή..dikaiologitika.gr

Από xiromeropress