Ο Τούρκος σεφ Nusret Gökçe έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αλατίζει το κομμένο κρέας.
Όμως η απάντηση έρχεται από την Κρήτη… όπως αναφέρει το zarpanews.gr.
Συγκεκριμένα, σε γλέντι βάφτισης στην Ασή Γωνιά στα Χανιά, ο Βαγγέλης Μπικάκης ή Μπίλιας με τη βοήθεια της… κοιλιάς του, αλατίζει τις μπριζόλες λίγο πριν τις βάλει για ψήσιμο.
Δείτε το βίντεο:

πηγη .eirinika.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *