Σε σύσταση για τέταρτη δόση εμβολιασμού κατά του κοροναϊού προσανατολίζεται η εθνική επιτροπή εμβολιασμών της Ελλάδας, η οποία συνεδριάζει σήμερα. Συγκεκριμένα η σύσταση θα αφορά τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες που κινδυνεύουν περισσότερο με βαριά νόσηση. Αυτή είναι μία είδηση που πέρασε στα ψιλά των συστημικών μέσων.

Ακόμα και η είδηση ότι η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο (13,3% σύμφωνα με Eurostat και 16,3% σύμφωνα με ΕΛΣΤΑΤ) δεν μεταδόθηκε.

Αλλά και για το θέμα του κορωνοϊού υπήρχαν εξελίξεις, οι οποίες προφανώς και δεν συνέφεραν την κυβέρνηση να μεταδοθεί. Την ώρα υπάρχουν Έλληνες υγειονομικοί που βρίσκονται επί επτά μήνες σε υποχρεωτική ανεργία και κάνουν εδώ και μέρες απεργία πείνας! Μάλιστα η μια λιποθύμησε, ενώ ένας άλλος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των υγειονομικών, καθώς τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα.

Επίσης η Ελλάδα πλέον έχει την πρωτιά στην ΕΕ και σε θανάτους ανά εκατ. πληθυσμού με Covid-19, άρα πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να πανηγυρίζει ότι είμαστε οι «καλύτεροι» και ότι «είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο».

Να σημειώσουμε τέλος ότι πριν λίγες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το «Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη». Με όλα αυτά και άλλα πολλά… δεν ασχολήθηκε κανείς!

Την ίδια ώρα το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, επίσης μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για μια «κόλαση» που έρχεται. «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ποσοστά πληθωρισμού τα οποία δεν είχαμε ξαναδεί εδώ και 40 χρόνια», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στην Κ. Σακελλαροπούλου και ζήτησε να υπάρξει προετοιμασία για μια περίοδο παρατεταμένης αβεβαιότητας και αστάθειας. Έναν πληθωρισμό που τον Μάρτιο έφτασε στο 8%!
Και για όλα αυτά βεβαίως έχει ευθύνη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς -εκτός των άλλων- έστειλε όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, υπερψήφισε τις κυρώσεις στη Ρωσία, ενώ και την Πέμπτη αναμένεται να μιλήσει ο Β. Ζελένσκι στη Βουλή, όλα αυτά έχουν οδηγήσει στη μετατροπή της χώρας σε «μη φιλική» προς τη Ρωσία χώρα.
Όσο για τη φτώχεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά; Έχουμε το πορτοφόλι του Αδώνιδος να βλέπουμε…

Τέλος, μια πρόβλεψη που προκάλεσε σοκ στην άλλη μεριά του Ατλαντικού έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sherri J. Tenpenny, η οποία είναι οστεοπαθητικός ιατρός και συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων. Η γιατρός μίλησε στο «The Alex Jones Show» και υποστήριξε ότι βλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας υπό την κυριαρχία της ιατρικής τυραννίας.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η μεγάλη μου ανησυχία τώρα είναι ότι θα απελευθερώσουν κάτι καινούργιο… Και πιστεύω ότι απειλούν για ιούς αιμορραγικού πυρετού. Έχουν καταλάβει τα μυαλά μας… Τώρα αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι ο πόλεμος για τις ψυχές μας! Έτσι λειτουργεί η τυραννία»!

Από xiromeropress