Στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Αρχαίας Κορίνθου “Ο Βελλερεφοντης”, ύστερα από τις αιτήσεις δεκαέξι (16) ομάδων θα συμμετάσχει η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια μετά από ενέργειες του τότε Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, συνεχίζει την αξιόλογη πορεία του όπως δείχνει και η συγκεκριμένη διάκριση.

Ο πρώην πρόεδρος του πρώην ΝΠΔΔ, κ. Αποστολάκης Παντελής, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τον υπεύθυνο και σκηνοθέτη κ. Γιώργο Παυλιδάκη.

“Πολλά συγχαρητήρια στον θεατρικό υπεύθυνο του εργαστηρίου Γιώργο Παυλιδάκη και σε όλα τα παιδιά της ερασιτεχνικής ομάδας που από τον προσωπικό τους χρόνο ,με μεράκι συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και διαφημίζουν τον τόπο μας .

Ελπίζω και εύχομαι το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ακτιου Βόνιτσας να δυναμώσει ακόμη τα επόμενα χρόνια και να αυξηθούν τα άτομα που ασχολούνται με αυτή την υπέροχη τέχνη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

akarnanikanea.gr

Από xiromeropress