Ο Γιατρός και εκτελών προσωρινά χρέη Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού, κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, απαντά στις δηλώσεις του πρώην Δημσρχου Αστακου και γιστρου Παναγιώτη Στάϊκο:
Κε Στάικο,
Πως μπορείτε να αισθάνεστε δικαιωμένος από τον τραγικό θάνατο ενός συνανθρώπου μας; -Λυπάμαι που χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ένα τόσο δυσάρεστο νέο. Θα περίμενα από εσάς μια πιο ώριμη ανάγνωση και ερμηνεία του άρθρου που αναρτήσατε.
Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου από την έλλειψη προσωπικού (κίνδυνος που υπάρχει και για το Κέντρο Υγείας του Αστακού, αφού μετά από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που έχουν δεχτεί, δεν εφημερεύουν πλέον τρεις ικανότατοι ιατροί). Θα σας παρακαλούσα να μην παρασύρεστε από το θυμικό σας…….
Όσον αφορά τώρα το σκέλος της συκοφαντίας προς το πρόσωπό σας, θα ήθελα να μου υποδείξετε ποιός από το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Αστακού αναφέρθηκε σε εσάς και θα επιληφθώ προσωπικά του θέματος.
Επίσης, να σας ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οτι οι Δημόσιοι λειτουργοί είτε εξετάσουν 1000, είτε 1 ασθενή, ο μισθός τους θα είναι ο ίδιος, οπότε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, ίσα ίσα με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, η επικουρική λειτουργία των ιδιωτών ιατρών, ανακουφίζει τον αυξημένο καθημερινό φόρτο εργασίας.
Θερμή παράκληση να είστε πιο προσεχτικός για τον τρόπο που αναφέρεστε στο Κέντρο Υγείας και το προσωπικό του και να σας υπενθυμίσω οτι είμαιστην διάθεσή σας για οποιαδήποτε υπόδειξη θα θέλατε να κάνετε για την εύρρυθμη λειτουργία της δομής υγείας της περιοχής μας και την συνεργασία μας. Δεν θεωρώ οτι το διαδίκτυο είναι ο ενδεδειγμένος χώρος για αυτό.
Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, οτι πολύ σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα της 24ωρης κάλυψης της βάρδιας του ασθενοφόρου.
Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
Ο γιατρός και πρώην Δήμαρχος Στάικος Παναγιώτης ανέφερε στο xiromeronews πριν από λίγες ημέρες μετά από το γεγονός της 48χρονης που πέθανε γιατί το ΚΥ Μαργαριτίου Θεσπρωτίας. ήταν κλειστό και δεν υπήρχε ασθενοφόρο
Πόσο δικαιωμένος με αυτόν τον τραγικό τρόπο αισθάνομαι, για τους αγώνες μου για το ζήτημα του Ασθενοφόρου και ας εισέπραξα και εισπράττω την μήνη και την συκοφαντία από κάποιους στο Κέντρο Υγείας Αστακού, οι οποίοι έφθασαν σήμερα, να πουν σε γυναίκα, που πήγε να γράψει τα φάρμακα για τον άνδρα της και κάποιος από το Κέντρο Υγείας της είπε, πω δεν μπορείς να πας ούτε στον Στάικο, γιατί του έχουν αφαιρέσει την άδεια να γράφει φάρμακα (μύχιοι πόθοι) και η γυναίκα και τα έγραψε στο Ιατρείο μου
και το όνομα του ασθενούς φαίνεται στην 3080 απόδειξη της εφορίας και η γυναίκα εκτός από την έκπληξη αισθάνθηκε και οίκτο για τον συκοφάντη.
Πόσο χαμηλά θα φθάσουν κάποιοι
Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός (ο οποίος όχι μόνο γράφει φάρμακα, αλλά για τους πρώτους 10 της ημέρας από τότε που καταργήθηκαν οι συμβάσεις των 5.500 γιατρών του ΕΟΠΥΥ και επειδή όπως είπα δεν μας επιτρέπουν το (0) μηδέν, κόβουμε απόδειξη (1) ευρώ)!!!
Υ.Γ:
Από το πρωί μέχρι ώρα 11:49 π.μ έχουμε γράψει φάρμακα σε 41 ασθενείς, πράγμα το οποίο προκύπτει από τις αποδείξεις της εφορίας του Ιατρείου, αλλά και από τον υπολογιστή. Και μέχρι τις 1:30 θα γράψουμε και σε άλλους ασθενείς.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *