Εικόνες βγαλμένες από αρρωστημένες ταινίες του Χόλιγουντ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, όπου ένας καυγάς για το χιόνι μεταξύ γειτόνων εξελίχθηκε σε αιματοκύλισμα με τρεις νεκρούς.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην πόλη Πλέινς Τάουνσιπ της Πενσιλβάνια, όπου, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ένας άντρας και η σύζυγός του δέχτηκαν πυροβολισμούς από τον γείτονά τους, έπειτα από «μια διαμάχη για την απομάκρυνση χιονιού μπροστά από τα σπίτια τους», ενώ ο δράστης βρέθηκε νεκρός λίγo αργότερα μέσα στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας που ερευνα την υπόθεση, το ζευγάρι (50 ετών ο άντρας και 48 ετών η γυναίκα) λογομαχούσε συχνά με τον 47χρονο γείτονά του το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, με αφορμή «την απομάκρυνση χιονιού από την αυλή τους ενός και το ρίξιμο στην αυλή του άλλου» η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.


Ο 47χρονος και το ζευγάρι άρχισαν να ανταλλάσουν ύβρεις και ο δράστης εν εξάλλω καταστάσει μπήκε στο σπίτι του, πήρε ένα πιστόλι και πυροβόλησε το ζευγάρι μέχρι που το όπλο άδειασε, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και πήρε ένα τουφέκι τύπου AR-15, με το οποίο εκτέλεσε οριστικά τα θύματα.Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να βοηθήσουν το ζευγάρι και χτυπούσαν την πόρτα του ύποπτου για να τον συλλάβουν, όταν άκουσαν έναν πυροβολισμό και τον βρήκαν νεκρό όταν μπήκαν στο σπίτι. Συνολικά, έπεσαν 15 έως 20 πυροβολισμοί, ενώ το ζευγάρι άφησε πίσω έναν 15χρονο γιο με αυτισμό που τώρα μένει με τον παππού και την γιαγιά του.

Πληροφορίες: protothema.gr
.topontiki.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *