%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%ba%ce%b1%ce%b4%ce%b11
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγο στην ευθεία της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας Περατιάς (στο τεκέ), όταν σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο με Βουλγαρικές πινακίδες, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλάγιο μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. όχημα, που οδηγούσε γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που πήγαινε στην εργασία της και η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Μετά την σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου που την προκάλεσε, εξαφανίστηκε από το χώρο του ατυχήματος και αναζητείται από την Αστυνομία. Η άτυχη κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό της, που κατέληξε στα αβαθή της Λιμνοθάλασσας και μεταφέρθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Το αυτοκίνητο με τις Βουλγαρικές πινακίδες μετά την εγκληματική πορεία του σταμάτησε επί της Επαρχιακής Οδού. Συνελήφθη πριν λίγο ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Λευκάδας Περατιάς και εγκατέλειψε τραυματισμένη τη μητέρα τριών παιδιών με το όχημα της οποίας είχε συγκρουστεί, το δικό του. Ο οδηγός που είναι Βουλγαρικής καταγωγής , κρύβονταν μαζί με άλλον ένα ομοεθνή του που ήταν στον αυτοκίνητο που τράκαρε, σε κοντινή περιοχή, όπου και ανακαλύφθηκε από άνδρες της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Μέτα την σύλληψή του οδηγείτε στο αυτόφωρο και από εκεί στον Εισαγγελέα για τα περεταίρω
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *