troxaio_amfiloxia.jpg5_
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για 29χρονη Αγρινιώτισσα. Η νεαρή γυναίκα, φυσικοθεραπεύτρια που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος στη Λευκάδα (Νικιάνα), χθες το μεσημέρι με το όχημά της πήρε το δρόμο για το Αγρίνιο. Ωστόσο έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι της να αναστατωθούν και το περασμένο βράδυ να δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ,από συγγενικό της πρόσωπο, η εξαφάνιση της .
Άμεσα ξεκίνησαν αστυνομικές αναζητήσεις, ωστόσο γύρω στις 9 το πρωί εντοπίστηκε το όχημά της 29χρονης στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Σπάρτο (6οχλμ του δρόμου Αμφιλοχία- Βόνιτσα), σημείο στο οποίο καταγράφηκε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της, στις 18.15 χθες το απόγευμα.
Στην περιοχή του Σπάρτου έχουν ήδη σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού και δύτης .
Νεώτερη ενημέρωση: Άκρως δυσάρεστη η εξέλιξη των ερευνών. Η 29χρονη ανασύρθηκε νεκρή από το όχημα εγκλωβισμένη στο οποίο πνίγηκε, στη θαλάσσια περιοχή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το Σπάρτο. Η σορός της άτυχης γυναίκας αναγνωρίστηκε από τους οικείους της ενώ ερευνώνται τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Την έρευνα ενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Αμφιλοχίας.
Η άτυχη γυναίκα κατοικούσε στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και είχε καταγωγή από το Ρίβιο. Η ιστορία αποκτά δραματικά χαρακτηριστικά καθώς προ τετραετίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και ο αδερφός της.
.agrinionews.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *