Το βίντεο σοκάρει. Ώρα 2.30 το μεσημέρι κάτω από την Πλατεία Αγίου Διονυσίου. Ο 60χρονος Κούρδος που διαμένει 20 χρόνια στην Πάτρα έχει βάλει ένα αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό του. Και προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Έχει γεμίσει αίματα αλλά συνεχίζει. Αστυνομικοί προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Εκείνος είναι σε κατάσταση αμόκ. Και συνεχίζει να κόβει τον λαιμό του με ένα μεγάλο ξυράφι. Ο αρχιφύλακας Ανδρέας Κάππος της ομάδας ΔΙΑΣ πηγαίνει από πίσω. Ένας πατρινός που τον γνωρίζει μιλά στον αλλοδαπό. Προσπαθεί να τον σταματήσει. Εκείνος συνεχίζει.
Ο Ανδρέας Κάππος απομακρύνει κάποια εμπόδια για να έχει χωρο και τον ακινητοποιεί. Του τραβά το μαχαίρι και πέφτει πάνω του. Οι άλλοι αστυνομικοί που τον απασχολούσαν τον ακινητοποιούν. Ο Κούρδος φωνάζει πως θέλει να πεθάνει. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φθάνει στο σημείο και τον παραλαμβάνει.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας κάνει απόπειρα. Είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Πριν από αρκετό καιρό και πάλι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.
Χθες δημιούργησε επεισόδιό στο καφέ της πλατείας. Απείλησε υπαλλήλους πως θα τους σφάξει. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν αλλά αφέθη ελεύθερος. Δεν υπήρχε κατηγορία εναντίον του. Είναι πλέον αναγκαία η νοσηλεία του. Ας ελπίσουμε πως αυτή την φορά θα νοσηλευθεί σε κλινική. Όσοι τον γνωρίζουν καθώς ζεί μόνιμα στην Ελλάδα, αυτό λένε. Ο 60χρονος φέρει τραύματα στο λαιμό όμως ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του
ΒΙΝΤΕΟ απο το patras tv

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *