ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η Νατάσα που έφυγε μόλις στα 30 της χρόνια ήταν ένα γλυκό όμορφο και καλό παιδί και όλοι οι συνάδελφοί της είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι΄ αυτήν. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Δούλευε σκληρά και το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX».
Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στο οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».
«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στο σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».
Την τραγική είδηση του θανάτου της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου γνωστοποίησε νωρίτερα μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *