Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΟΚ:Θάνατος Μαρίας Ιατρού στην Αμφιλοχία: Κάποιο όχημα της έκλεισε το δρόμο και...

ΣΟΚ:Θάνατος Μαρίας Ιατρού στην Αμφιλοχία: Κάποιο όχημα της έκλεισε το δρόμο και την οδήγησε στη θάλασσα


Νέα στοιχεία προκύπτουν για το υπόθεση της Μαρίας Ιατρού η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. Ο πραγματογνώμονας ο οποίος εξέτασε το όχημα της αποκαλύπτει στο Star.
«Μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ στο αριστερό μέρος υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί την μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου», όπως λέει.
«Υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος»
«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξηγεί ο κύριος Ρούσσης.
Η Μαρία ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα από το σπίτι της στο Λουτράκι για ένα ταξίδι και βρέθηκε στην Αμφιλοχία. Όπως προέκυψε είχε ζητήσει από έναν ξάδερφό της να την φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Η οικογένεια της κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.
«Κάποιοι ξέρουν αλλά δεν μιλούν»
Η Μαρία Ιατρού μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε όρεξη για ζωή λένε όσοι την γνώριζαν. Ο σύζυγός της υποστηρίζει ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της.
Η υπόθεση θα προχωρήσει όταν ολοκληρωθεί ο συσχετισμός των τριών δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί στην Εισαγγελία του Αγρινίου.
ΠΗΓΗ .star.gr/