Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά … Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 44χρονου ανθυπασπιστή …

Με τη συμπλήρωση των 44 χρόνων του αποφάσισε να φύγει από τη ζωή ένας ανθυπασπιστής, πατέρας τριών παιδιών, που υπηρετούσε στο 96 Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στην Αρμόλια της Χίου! Μάλιστα, κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του με το κορδόνι της αρβύλας του!
Ο 15χρονος γιος του συγκλονίστηκε όταν τον αντίκρισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας. Ομως, προσπάθησε να τον σώσει, κόβοντας το κορδόνι από τον λαιμό του, και κάλεσε βοήθεια. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά για τον 44χρονο στρατιωτικό. Ο γιατρός που έφθασε διαπίστωσε απλώς τον θάνατό του, ο οποίος είχε επέλθει τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά προτού βάλει τέλος στη ζωή του ο ανθυπασπιστής είχε στείλει μήνυμα στη γυναίκα του: «Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά» της έγραψε.
Ο αυτόχειρας, που άφησε πίσω του τρία ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15, 11 και 8 ετών, δεν επέλεξε τυχαία την ημέρα του θανάτου του, καθώς έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του! Ολοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και, έως τώρα, κανείς δεν έχει κάνει λόγο για τυχόν ψυχολογικές διαταραχές του. Μόλις η είδηση του τραγικού θανάτου επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία, ο ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ κάλεσε όλα τα στελέχη σε επείγουσα σύσκεψη.
MADATA.GR

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *