Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη δολοφονία του 30χρονου δεκανέα με ένα σπασμένο ποτήρι αναβίωσαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, όπου ξεκίνησε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.
Στο εδώλιο κάθισαν η 36χρονη φίλη του θύματος, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον άτυχο οπλίτη για μία παρατήρηση που της έκανε και ο 46χρονος κουμπάρος της μητέρας της, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Και οι δύο παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο απάλλαξε από κάθε κατηγορία την 54χρονη μητέρα της κατηγορούμενης, η οποία ήταν επίσης κατηγορούμενη για υπόθαλψη.
Η δολοφονία του 30χρονου υπαξιωματικού είχε διαπραχθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία το μοιραίο βράδυ δράστης και θύμα, που διατηρούσαν ερωτική σχέση, πήγαν στο σπίτι της 54χρονης μητέρας της κατηγορούμενης και άρχισαν να καβγαδίζουν. Η διαφωνία τους συνεχίστηκε και στο σπίτι του δεκανέα, ενώ κάποια στιγμή άρχισαν να χειροδικούν ο ένας στον άλλον.
Η 36χρονη άρπαξε ένα ποτήρι, το έσπασε και χτύπησε με αυτό στο στήθος τον άτυχο στρατιωτικό. Αμέσως μετά πέταξε στα σκουπίδια το σπασμένο ποτήρι και καθάρισε το σπίτι από τα αίματα.
Πηγή πληροφοριών: Espresso/enikos.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *