Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή το απόγευμα στην περιοχή Παλαιιοπλάτανος , στην Ματαράγκα της Δημοτικής Ενότητας Αρακύνθου του Δήμου Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 8 το βράδυ, τρακτέρ που οδηγούσε 77χρονος, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται εκτράπηκε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Π.Υ. Αγρινίου , αλλά ο 78χρονος είχε ήδη ανασυρθεί και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η κηδεία του 78χρονου Β.Τ. θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Παλαιοπλάτανου Ματαράγκας
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίζεται δικογραφία για ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 78χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ, στη Ματαράγκα Γαβαλούς, οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα σε αγροτική οδό με κατωφέρεια, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, καταπλακώθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του. Επισημαίνεται ότι ο γεωργικός ελκυστήρας κατακρημνίστηκε σε παρακείμενη χαράδρα, βάθους πενήντα μέτρων.
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *