ΣΚΚΚΚ

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Facebook Live από νεαρό επιβάτη που έκανε live streaming
Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται τρεις νεαροί που δέχτηκαν τρομακτική επίθεση με πάνω από 30 σφαίρες ενώ άκουγαν μουσική στο αυτοκίνητο.

Το σοκαριστικό βίντεο που καταγράφηκε στο Facebook Live κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρω του Διαδικτύου. Πυροβολισμοί πέφτουν βροχή και ακούγονται καθαρά στο βίντεο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Βιρτζίνια των Ηνωμέν ων Πολιτειών και δείχνει τη στιγμή που ο TJ Williams κάνει live streaming βίντεο ενώ ακούει μουσική με τους φίλους του μέσα στο αυτοκίνητο.

Τη στιγμή που ακούγονται οι ακατάπαυστοι πυροβολισμοί, το κινητό πέφτει από τα χέρια του νεαρού και φαίνονται τα θραύσματα από τα σπασμένα παράθυρα. Ο δυνατός θόρυβος από τις σφαίρες που κυριολεκτικά γαζώνουν το αυτοκίνητο διαρκεί 20 δευτερόλεπτα. Μετά τους πυροβολισμούς περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν να βοηθήσουν τους τρεις τραυματίες.

«Δώσε μου το χέρι σου. Μείνε χαλαρός. Σε κρατάω. Μείνε χαλαρός», ακούγεται να λέει κάποιος σε έναν από τους νεαρούς. Οι διασώστες που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα μετέφεραν τους τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο. Από τους τρεις νεαρούς ηλικίας 27-29 ετών που βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο οι δύο σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες χαροπαλεύουν ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ http://www.protothema.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *