ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Αυξάνονται δραματικά στο Αγρίνιο οι περιπτώσεις των γυναικών που προσεγγίζουν άνδρες για πληρωμένο έρωτα.
Η πλειοψηφία είναι τσιγγάνικης καταγωγής και δυστυχώς παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Μιλάμε για νεαρά κορίτσια που προσφέρουν καθημερινά το κορμί τους για λίγα ευρώ. Πλήθος περιστατικών σε πλατείες, δρόμους ενώ τελευταίο περιστατικό είχαμε μόλις σήμερα. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας συνέλαβαν 24χρονη ρομά για παράβαση του νόμου, περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερη!
Σύμφωνα με μαρτυρίες η νεαρή γυναίκα σε κεντρικό σημείο της πόλης του Αγρινίου προσέγγιζε άνδρες και κυρίως ηλικιωμένους για να τους προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες..
Βεβαίως την αστυνομία στην περιοχή έχουν απασχολήσει και υποθέσεις ημεδαπών ανδρών που προσεγγίζουν ανήλικες ρομά τόσο κορίτσια όσο και αγόρια..Μάλιστα παλαιότερα, υπόθεση είχε σοκάρει την περιοχή, όταν ένας 57χρονος κάτοικος της πόλης του Αγρινίουείχε συλληφθεί, τότε στην περιοχή του Δημοτικού Σταδίου, μετά από καταγγελίες ότι πλησίαζε ανήλικα τσιγγανόπουλα και τους πρότεινε να τους δώσει χρήματα για να τον αφήσουν να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.
Όπως και παλαιότερο περιστατικό με ηλικιωμένο που συνελήφθη έχοντας κρυμμένο στο δάπεδο της θέσης του συνοδηγού του αυτοκινήτου του μια ανήλικη τσιγγανοπούλα, η οποία αποκάλυψε ότι της πρόσφερε χρηματική αμοιβή για να ασελγήσει πάνω της, αποκαλύπτοντάς της μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα σκόπευε να της κάνει.
agriniosite.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *