Η «Μέδουσα», που χτυπά αλύπητα όλη την Ελλάδα, και προκάλεσε πολλά προβλήματα σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Δυτική Ελλάδα, αφήνει πίσω της και ένα νεκρό.
Ειδικότερα, νεκρός εντοπίστηκε ο 48χρονος Α.Κ. που αγνοούνταν και αναζητούνταν από χθες το βράδυ στην Τ.Κ. Μέγα Κάμπου του Δήμου Αμφιλοχίας. Ο άτυχος 45χρονος, φέρεται να χτυπήθηκε από κεραυνό χθες αργά το απόγευμα την ώρα της σφοδρής καταιγίδας.
Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.
Η επονομαζόμενη «Μέδουσα» στο πέρασμά της έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα με σφοδρές χαλαζοπτώσεις, πλημμύρες, φωτιές από κεραυνούς, αλλά και καταστροφές σε κτήρια.
Αναλυτικότερα: Σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία έχουν καταγραφεί από τα υψηλότερα ύψη βροχής και ο μεγαλύτερος αριθμός κεραυνών στη χώρα. Χιονοθύελλα πλήττει τον Όλυμπο – Αγωνία για ορειβάτη που αγνοείται. Ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του στο Κιάτο. Μεγάλα τα προβλήματα σημειώνονται στο Μέτσοβο, με ανυπολόγιστες ζημιές στις καλλιέργειες. Καταστροφές σε Πτολεμαΐδα, Σέρρες. Και η κακοκαιρία συνεχίζεται.
πηγη //patrastimes.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *