ασθε
Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε. Δύο φορτηγά ενεπλάκησαν σε τροχαίο, τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Η σύγκρουση, ήταν σφοδρή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους των δύο οδηγών.
Το χρονικό του δυστυχήματος.
Ο οδηγός του ενός φορτηγού σταμάτησε για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό που είχε βλάβη. Από άγνωστη αιτία το πρώτο όχημα λύθηκε και έπεσε πάνω στους δύο οδηγούς τραυματίζοντάς τους θανάσιμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.
Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.
Στο σημείο του δυστυχήματος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται επί τόπου και αστυνομικές δυνάμεις, μέχρι να απομακρυνθούν τα μεγάλα οχήματα.
Επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:
Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα των θανάσιμο τραυματισμό τους.
http://e-maistros.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *