Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε πριν από λίγο στους άνδρες της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο ενός 62χρονου συγχωριανού του τον οποίο ξυλοκόπησε μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Ράγιο της Θεσπρωτίας.
Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι από τους δικούς του που ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και τον αναζήτησαν στο κτήμα του. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που διαπίστωσαν ότι ο άτυχος 62χρονος είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι δυο ώρες νωρίτερα, είχε καυγαδίσει για κτηματικές διαφορές με τον 42χρονο, με τον οποίο ήταν και συγγενείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης παραδέχθηκε ότι διαπληκτίστηκε με τον 62χρονο και ότι ήρθαν στα χέρια, ωστόσο ισχυρίστηκε πως το θύμα ήταν ζωντανό όταν εκείνος έφυγε. Τα αίτια θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή στην σορό του άτυχου αγρότη, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη ιατροδικαστής στον τόπο όπου βρέθηκε.
makeleio.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *