Ένα 11χρονο κορίτσι, μόνο του και ξυπόλητο, εντόπισαν τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων στην πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι γυναίκες προσέγγισαν το κορίτσι και μάλιστα το φρόντισαν, προσφέροντάς του μπισκότα. Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή φέρεται να τους είπε ότι δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της εξαιτίας της μητέρας της.
Στο σημείο μετά από λίγη ώρα έφτασε στην πλατεία και η μητέρα, ωστόσο το παιδί αρνιόταν να επιστρέψει στην οικία του.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία πήγε στο σημείο. Η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ότι τσακώθηκε με τη μητέρα της και γι΄αυτό έφυγε από το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι την εξυβρίζει.
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέφεραν το κορίτσι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε έφερε σημάδια σωματικής κακοποίησης. Επίσης, εξετάστηκε κι από παιδοψυχολόγο και εξήλθε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η γυναίκα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα.
Η δικογραφία έχει σταλεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού δεν μένει με την οικογένεια, ενώ υπάρχει κι ένα μικρότερο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιανουαρίου η Πάτρα βρέθηκε στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, πανελλαδικά, μέσα από την ιστορίατριών μικρών κοριτσιών, τα οποία βρέθηκαν παρατημένα στον δρόμο, κοντά στο Καραμανδάνειο και τα οποία είχε εγκαταλείψει η μητέρα τους.
madata.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *