ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ​​για νεκρό άνδρα που βρέθηκε σε σπίτι δίπλα από ελαιοτριβείο στην περιοχή Εφύρα του Δήμου Ηλίδας του Νομού Ηλείας . Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ, από την Αμαλιάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr , το θύμα ήταν συνταξιούχος και μάλιστα ελάμβανε δύο συντάξεις: Μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία, όπου είχε εργαστεί ως αρχιτέκτονας για πολλά χρόνια.

Ο αδελφός του, ήταν εκείνος που τον βρήκε και έκανε το τηλεφώνημα στις αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε αμέσως για κατάθεση στην Αστυνομία ωστόσο το κουβάρι δεν έχει ακόμα…ξετυλιχθεί.

Κατάθεση θα δώσει και ο ανιψιός του θύματος και γιος του μεγαλύτερου του αδελφού, που είχε το ελαιοτριβείο δίπλα από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο 67χρονος.

Συντετριμμένη η οικογένεια
«Ο Μπάμπης (67χρονος) ήταν ο πιο καλή ψυχή του χωριού, συντηρούσε ανθρώπους, δεν είχε ζητήσει ποτέ από κανέναν τίποτα, άλλωστε είχε την οικονομική επιφάνεια να ζει κι εκείνος και να ζει και τον πιο μεγάλο μας αδελφό, τον Άγγελο, ο οποίος εργαζόταν στην Εφορία, απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε. Είμαστε συντετριμμένοι όλοι…», δήλωσε ο δεύτερος αδερφός του θύματος και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ηλιδας.

Το αιχμηρό αντικείμενο και τα ίχνη
Η αστυνομία εικάζει ότι το θύμα χτυπήθηκε άγρια ​​με ένα μακρύ ξύλο με κόχη, με το οποίο ο δράστης κατάφερε τα πέντε κτυπήματα στο κεφάλι του. Ωστόσο, το αντικείμενο αγνοείται με την υπόθεση να παίρνει διαστάσεις θρίλερ.

Πάντως, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των δύο αδελφών έχουν ήδη εξεταστεί από την Αστυνομία για να διακριβωθεί αν το θύμα είχε (και με ποιους) διαφορές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανθρωποκτονία.dikaiologitika.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress