ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Έχασε την μάχη με την ζωή η 22χρονη φοιτήτρια με καταγωγή από το Αγρίνιο που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ μεγάλου ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά στις 20 Σεπτεμβρίου.
Μετά από 13 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της πόλης, η νεαρή κοπέλα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.
Όλα συνέβησαν στις 20 Σεπτεμβρίου όταν η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έκανε την εξάσκησή της σε ξενοδοχείο στα Χανιά, εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ και υπέστη ανακοπή καρδιάς και έμεινε λιπόθυμη και χωρίς οξυγόνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να την επαναφέρουν ο ναυαγοσώστης και οι διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την μετέφεραν στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και εισήχθη επειγόντως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Δυστυχώς οι γιατροί δεν τα κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή παρά τις προσπάθειες τους και σήμερα τελικά η όμορφη 22χρονη Αλέκα Τσιλιγιάννη έχασε τη μάχη με το θάνατο.
Να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ τη διερεύνηση των συνθηκών εργασίας έχουν ζητήσει εργατικά κέντρα του νησιού.
Το Εργατικό Κέντρο Νομού Χανίων και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων εξέφρασαν την θλίψη τους για τον χαμό της 22χρονης. Επίσης τα σωματεία αναμένουν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας.
Στο πένθος συγγενείς και φίλοι
Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό της Αλέκας που έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της τόσο στο Αγρίνιο όσο και στα Χανιά. Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά και η μοίρα αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρή για το όμορφο κορίτσι.
Στο facebook όλοι οι φίλοι της λένε το στερνό αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί «Καλό παράδεισο μάτια μου όμορφα, να ξέρεις ότι κάποια μέρα στην πόλη των αγγέλων θα τα ξαναπούμε» και « καλό ταξίδι, δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια» είναι μερικά από τα μηνύματα στο προφίλ της 22χρονης.
neaait.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *