Σπαρακτικό βίντεο: Εγκαταλείπει τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και φεύγει!
Θυμό και συμπόνοια βγάζει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσιοποιήθηκε παραμονή Χριστουγέννων.
Ο θυμός για τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου ο οποίος τον παρατάει στη μέση του δρόμου. Η συμπόνοια για το αμέριμνο σκυλάκι το οποίο σκαρφάλωνε στην πόρτα του ΙΧ του αφεντικού του ελπίζοντας να τον πάρει μαζί του.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η RSPCA, την μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο άσπλαχνος ιδιοκτήτης του μπουλ τεριέ.
Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην περιοχή Stoke-on-Trent έξω από το Στάφορντ. Ο άνδρας, βγάζει με λουρί το σκύλο του από το αυτοκίνητο και μαζί και το κρεβατάκι του. Ο σκύλος κουνά αμέριμνος την ουρά του. Λύνει το λουρί, αφήνει το κρεβάτι στην άκρη του δρόμου και τρέχει προς το ΙΧ του. Ο σκύλος τρέχει και εκείνος νομίζοντας ότι παίζουν. Ομως ο ιδιοκτήτης του κλείνει την πόρτα. Το σκυλί πηδά στα παράθυρα. Περνούν λίγα δευτερόλεπτα, καθώς ο άνδρας φαίνεται να διστάζει. Τελικά, ξεκινά και ο σκύλος τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο μέχρι που χάνεται. Γυρίζει πίσω στο κρεβατάκι του και ξαπλώνει. Εκεί τον βρήκαν περαστικοί και κάλεσαν την φιλοζωική.
.makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *