ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο… στην πραγματικότητα σε μία «Σπιναλόγκα για ζώα» έχει μετατραπεί ένας χώρος λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης του Αγρινίου, στην περιοχή της Ερμίτσας.
Αν έως σήμερα κάποιοι μιλούσαν για έλλειψη μέριμνας ή αδιαφορία της δημοτικής αρχής Αγρινίου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, το σημερινό θέμα που αποκαλύπτεται μέσα από το agriniosite.gr θα αφήσει άφωνους πολλούς και εξοργισμένους για την κατάσταση που επικρατεί και τις συνθήκες που βιώνουν περισσότερα από 40 αδέσποτα ζώα.
Η κατάσταση στο χώρο είναι τραγική και απαράδεκτη και πολίτες «ξεσκέπασαν» αυτό το μεγάλο σκάνδαλο που γίνεται εις βάρος των ανυπεράσπιστων ζώων. Αδέσποτα σκυλιά που αντί να βρουν αγάπη, κατανόηση, φαγητό και φροντίδα τελικά ζουν σε μία κόλαση. Άρρωστα, πεινασμένα, διψασμένα και κάποια άλλα ετοιμοθάνατα, σέρνονται μέχρι να ξεψυχήσουν, και μακάρι να είναι σύντομα αφού δυστυχώς μόνο τότε θα βρουν την σωτηρία! Κάποιοι τα μετέφεραν εκεί, εδώ και πολύ καιρό, προφανώς να κρύψουν την ενοχή τους και κυρίως να κουκουλώσουν το θέμα των αδεσπότων. Όμως το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παραμένει και μάλιστα πριν από ένα χρόνο περίπου μια γυναίκα γνωρίζοντας την κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πήγε κατήγγειλε το περιστατικό όμως οι απειλές που υπέστη την ανάγκασαν να μην ξανασχοληθεί με το θέμα..
Επίσης οι ίδιες οι πληροφορίες λένε πως τότε είχε ενημερωθεί και η δημοτική αρχή. Σήμερα η κατάσταση δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις και θα πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν για αυτό αφού θεωρούμε βέβαιο πως θα υπάρξει παρέμβαση του Εισαγγελέα!







http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *