Μια πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Αμφίλοχο με τον καλύτερο τρόπο καθώς πήρε το εισητήριο μετά απο 38 χρόνια 1979/80 για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ οπου θα συναντηθούν και πάλι με την ΑΕΜεσολογγίου.
Ο Αμφίλοχος ειχε την υπεροχή σε ολη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε του Παναιτωλικού στο γήπεδο του εμιλέον με 1-0 οταν σε φάουλ του Νάκου η μπάλα απο το κεφάλι του Μπακογιάννη κατέληξε στα δύχτια του Θεοδωρόπουλου.
Ο πρόεδρος η διοίκηση οι ποδοσφαιριστές
ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Αμφιλόχου σας εύχονται
Καλά Χριστούγεννα κ καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία .!!!
Ως υπευθυνος δημοσίων σχέσεων του Αμφιλόχου βρέθηκα σε ολους τους αγώνες της ομάδας μας του πρωτάθληματος και του κύπελλου και σας μετέφερα απο κοντά φωτογραφίες και βιντεο απο τον παλμό του κάθε αγώνα και τις επιτυχίες της ομάδας μας
Σας ευχαριστώ που μοιράστικα με ολους αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία χαρά και ευτυχία σε ολους .Καλές γιορτές
Ηλίας Νακόπουλος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ20
Θεοδωρόπουλος Πριόνας, Μπακογιάννης
(73′ Αλομπισάτ), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγάρας, Μπελεβώνης, Τσιάνης (63′ Κυζιρίδης), Γκασούκας, Γεωργούσης, Πατίλας (81′ Κοτρότσος)
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ : Ρόκκος, Κωστακιώτης, Κολοβάκης, Καλοκαίρης (46′ Ζοτάϊ), Μαλής, Κοντογιάννης (81′ Δράκος), Τόσκα, Μπεκατώρος, Τσούνης Π. (66′ Μακρής), Νάκος, Κούσης (75′ Τσούνης Απ.)


















ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *