Σε ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδής του ΕΚΑΒ στο Άκτιο, η οποία θα εξυπηρετεί ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα. Η πρώτη εξαγγελία είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι και λίγους μήνες αργότερα ο Υπουργός Υγείας δήλωνε ότι θα είναι η πρώτη που θα λειτουργήσει.
Η εξαγγελία φαίνεται σταδιακά να παίρνει σάρκα και οστά καθώς ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μίλτος Μυλωνάς και ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Βασίλης Παπαδιώτης, κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας, επιβεβαίωσαν ότι οι διαδικασίες προχωρούν ώστε να ξεκινήσουν οι αεροδιακομιδές και από το αεροδρόμιο του Ακτίου.
Ο κ. Μυλωνάς στην ομιλία του επεσήμανε ότι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του ΕΚΑΒ και υπογράμμισε ότι όλα τα ασθενοφόρα είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.
«Το σημαντικότερο για την περιοχή είναι ότι φέτος το καλοκαίρι δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα να κερδίσουμε το στοίχημα που είναι ότι θα ξεκινήσουν οι αεροδιακομιδές από το Άκτιο για όλα τα περιστατικά που χρειάζονται περαιτέρω αντιμετώπιση», επεσήμανε στην ομιλία του.
Επίσης έκανε γνωστό ότι πολύ σύντομα θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει τομέας του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, προκειμένου να καλυφθεί η παραλιακή ζώνη μέχρι την Ηγουμενίτσα.
Για καλό επίπεδο στο ΕΚΑΒ μίλησε ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας, Βασίλης Παπαδιώτης, τονίζοντας ότι το όραμά του για κέντρο αεροδιακομιδών το Άκτιο, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Αρχική

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *