Στο «κόκκινο» η αγωνία για την εξαφάνιση στη Θεσπρωτία. Κανένα ίχνος του 35χρονου κτηνοτρόφου, Ηλία Ντρίκου, ο οποίος αγνοείται από τις 24.09.2017.
Σπαρακτική έκκληση από την αδελφή του
Η οικογένειά του ζει τον δικό της Γολγοθά, εδώ και 11 ημέρες. Η αδελφή του Ηλία Ντρίκου, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Etv, για τις στιγμές αγωνίας.
Η Όλγα Ντρίκου τόνισε αρχικά: «Ο Ηλίας είναι ένα παιδί ήρεμο, ήσυχο, δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν και για τίποτα. Δεν προκαλεί φασαρίες, είναι ήσυχος. Δεν ενοχλεί. Ποτέ δεν έχιε πειράξει κανέναν».
Όσο για το πού πάει το μυαλό της, εκείνη ανέφερε: «Δεν άνοιξε η γη να τον καταπιεί. Τον Ηλία κάποιος, κάποιοι τον πήρανε. Εκεί, από τα βουνά, από τα χωριά τα δικά μας. Κάποιος που ξέρει τον τόπο. Ένας που δεν ξέρει τον τόπο δεν πάει εκεί.
Ο Ηλίας δεν είχε προβλήματα ούτε ψυχολογικά ούτε τίποτα. Ήταν μια χαρά, με την οικογένειά του, με τα παιδάκια του, με όλους μας».
Η αδελφή του 35χρονου, απάντησε και για το αν θεωρεί πιθανό ο Ηλίας Ντρίκος να έκανε κακό στον εαυτό του. Και η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Σε καμία περίπτωση. Τον Ηλία κάποιος τον πήρε…«.
Δείτε τα όσα δήλωσε η αδελφή του Ηλία Ντρίκου στην τηλεοπτική εκπομπή

Με πληροφορίες από: Tatiana Live
Πηγή: NewsIt.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *