O θάνατος του διαιτητή σκόρπισε θλίψη στη Λάρισα και όχι μόνο. Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του, στο facebook…

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις των φίλων του διαιτητή ποδοσφαίρου Αντώνη Κορέστη που έφυγε χθες από την ζωή. Συγγενείς και φίλοι, τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, η οικογένεια , συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πούν το τελευταίο αντίο στον διαιτητή ποδοσφαίρου Αντώνιο Κορέστη στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας. Ο Λαρισαίος διαιτητής άφησε χθες την τελευταία του πνοή ενώ νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο άτυχος 37χρονος που εργάζονταν στην Πολεμική Αεροπορία, διαγνώστηκε προ σχεδόν περίπου ενός μηνός, με μία σπάνια ασθένεια στο αίμα.
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλεύονταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει δημόσια παράκληση για αίμα. Δυστυχώς όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο δύσκολη μάχη, αυτή να κρατηθεί στη ζωή.
Πηγή: tinealarissa.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *