1eksa
Αρχικά, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λαγανά Ζακύνθου, δύο Σέρβοι, ηλικίας 20 και 21 ετών, για απόπειρα ληστείας, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και άλλα αδικήματα.
Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή του 20χρονου και του 21χρονου σε υπόθεση απόπειρας ληστείας , σε βάρος ενός 21χρονου Βρετανού, στην περιοχή του Λαγάνα, λίγη ώρα πριν την σύλληψη τους.
Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 21χρονου Βρετανού, οι δύο Σέρβοι, προσπάθησαν με την απειλή χρήσης βίας να του κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο καθώς και χρήματα. Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή των δύο Σέρβων σε ακόμη μία υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου και ενός ρολογιού τα οποία αφαίρεσαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στην περιοχή του Λαγανά επίσης από έναν Βρετανό.
Σε έρευνα στο χώρο που έμεναν προσωρινά ο 20χρονος και ο 21χρονος, βρέθηκαν στην κατοχή τους 113 χάπια ecstasy , καθώς και το κινητό τηλέφωνο και το ρολόι που είχαν αφαιρέσει τα ξημερώματα της Κυριακής. (Κεντρική ΦΩΤΟ)
Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά που πραγματοποίησε τις έρευνες και την προανάκριση σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο υπηκόων Σερβίας κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας κατά συναυτουργία, της διακεκριμένης κλοπής καθώς και της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Κι άλλοι Σέρβοι με… ecstasy!
Όμως, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου άλλοι δύο υπήκοοι Σερβίας, ηλικίας 21 και 22 ετών, επίσης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών!
Αναλυτικότερα, οι δύο τους πιάστηκαν να έχουν τόσο στην κατοχή τους όσο και έρευνα που έγινε στο χώρο που διέμεναν προσωρινά στην περιοχή του Λαγανά, 56 ναρκωτικά χάπια “ecstasy”, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε συσκευασίες, συνολικού βάρους 62,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και 560 δηναρίων Σερβ
http://sinidisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *