Η Υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε την Πάλαιρο

Τί ειπώθηκε σε συνάντηση με τον δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θανάσης Κασόλας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πάλαιρο, ύστερα από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Λευκάδα και στο Μεγανήσι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ανέπτυξε την στρατηγική και τον σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ εξέθεσε στην Υπουργό τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμος σ’ αυτόν τον τομέα.

Από την πλευρά της η Υπουργός, τόνισε ότι έχει εντοπίσει τη δυναμική που έχει η Πάλαιρος και γενικότερα ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας στον τομέα του τουρισμού και τόνισε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή του Δημάρχου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας, η Υπουργός, παράλληλα εξέφρασε την πρόθεσή της να παρέχει στήριξη, ώστε να ενταχθεί η περιοχή σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα αρμοδιότητας του Υπουργείου της και για τον σκοπό αυτό θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Τουρισμού.

Από xiromeropress