Σε συναγερμό είναι οι Δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ που έχει στην ΠΕ το Εσωτερικό και νήσων στην Επικράτεια

…Εν όψει και της επερχόμενης Τουρκικής Άσκησης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο!
Οι Τούρκοι αν και η Άσκηση όπως έχουν προαναγγείλει είναι κυρίως Αεροναυτική, θα επιχειρήσουν & με 90 χιλιάδες Στρατό και Ειδικές Δυνάμεις ,στα τρία μέτωπα , ενώ στα νησιά μας επικρατεί αναβρασμός ,αλλά & στην ΑΣΔΕΝ κάθονται με σταυρωμένα χέρια !
Αν αναλογιστούμε οτι στην ΑΣΔΕΝ παρά τις πρόσφατες Κρίσεις και την αλλαγή Διοικήσεως στην Κορυφή, δεν έχει αλλάξει τίποτε στη φυσιογνωμία και στη συνέχεια της Διοικήσεως …Είναι ίσως από τα καλύτερα που έχουμε στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο
Αυτό γιατί ο σημερινός ΑΣΔΕΝάρχης είναι στην ΑΣΔΕΝ απο το 2015 και έχει περάσει από όλα τα Στάδια της Διοικήσεως ,ήταν Επιτελάρχης και Υποδιοικητής του «ΑΙΓΕΑΣ» πριν αναλάβει & την Διοίκηση της ΑΣΔΕΝ
Ίσως είναι απο τις λίγες φορές στο Στράτευμα που έχουμε & συνέχεια σε έναν τόσο ευαίσθητο Τομέα ,όπου η ΑΣΔΕΝ θα είναι η πρώτη Αποτρεπτική Δύναμη που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τουρκική Πολεμική Μηχανή !
Η Πείρα που έχει αποκτήσει και από την Διοίκηση της νήσου στο Νατιοανατολικό Αιγαίο είναι σημαντικότατο στοιχείο που να γνωρίζει την Άμυνα των νησιών !
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι και στο Επιτελείο της ΑΣΔΕΝ υπηρετούν Πανάξιοι Αξιωματικοί που γνωρίζουν το Αντικείμενο της άμυνας των νησιών ,της Άμεσης Αντίδρασης και της Ενίσχυσης της Άμυνας και όχι μονο !
Eν ενεργεία Αλεξιπτωτιστής και Υποβρύχιος Καταστροφέας ο νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ με εμπειρία στον Ειδικό Αγώνα ,δεν θα κάθεται να περιμένει τις Κινήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο …Αλλά παίρνει όλα τα μέτρα και για Επιθετικό Αγώνα αν τυχόν χρειαστεί !
veteranos.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *