xeiropedes
Στη σύλληψη σεσημασμένου κακοποιού, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια, προχώρησε η αστυνομία.
Στην Ασφάλεια έχει σημάνει συναγερμός μετά την σύλληψη του, καθώς εξετάζεται με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος αυτός να είναι το “τέρας” που σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, τον περασμένο Απρίλιο.
Σύμφωνα με την ασφάλεια Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου, μόνο σε μία ημέρα προέβη σε τρεις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες, δύο από τις οποίες ήταν ανήλικες μαθήτριες.
Πρώτο από τα τρία θύματά του ήταν μία 46χρονη σχοική τροχονόμος, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία σε διασταύρωση στη Νέα Φιλαδέλφια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Espresso. Aφού σταμάτησε μπροστά της, της επιτέθηκε στη μέση του δρόμου, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα βλέμματα των περαστικών. Άρχισε να χαϊδεύει τη γυναίκα, ενώ παράλληλα της ζητούσε να τον ακολουθήσει για να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Παρά τον πανικό της η 46χρονη έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε αμέσως σε φυγή. madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *