Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣυντήρηση και κάλυψη λακκουβών στο δρόμο Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου - Βαλόστρατο.

Συντήρηση και κάλυψη λακκουβών στο δρόμο Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου – Βαλόστρατο.


Σε συντήρηση και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή άσφαλτο στο δρόμο Χρυσοβίτσα – Βαλόστρατο προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας αφού ο δρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από τους κατοίκους της περιοχής.
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης με δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά για την υλοποίηση του έργου.
Αναλυτικά:
«Σε εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα προχώρησαν αυτές τις μέρες, τα αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για να στρωθούν με άσφαλτο πολλές λακκούβες του οδικού δικτύου του χωριού μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.
Επίσης να επισημάνω ότι ο δρόμος αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα συντήρησης της Περιφέρειας αφού είναι αγροτικός -δημοτικός, εντούτοις η κα Σταρακά έκανε την υπέρβαση της, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δρόμου και τους κινδύνους που κρύβει για δεκάδες πολίτες οι οποίοι τον χρησιμοποιούν καθημερινά, και διέθεσε συνεργείο και πολλούς σάκους με ψυχρό ασφαλτόμιγμα και ολοκληρώθηκαν οι επισκευές φθορών σε πλήθος σημείων του δρόμου που είχε λακκούβες».










ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου