Συναγερμός έχει σημάνει μετά την πτώση αεροπλάνου στο Μεσολόγγι, με την Πολεμική Αεροπορία να στέλνει ελικόπτερο Super Puma για να βοηθήσει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των επιβαινόντων στο αεροσκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε πτήση από την Πάτρα προς το Μεσολόγγι, ενώ η τελευαταία επαφή που είχε ήταν στις 12:29μμ.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η πτώση του αεροπλάνου σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μεσολόγγι. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος.
Από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε συναγερμό η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική που ξεκίνησαν έρευνα για την τύχη του πιλότου, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρισκόταν μόνος τους στο αεροσκάφος.
Άμεση ήταν και η κινητοποίηση της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία έστειλε στην περιοχή ελικόπτερο Super Puma για να βοηθήσει στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό Κρυονέρι.
Η πληροφορία για την πτώση προέρχεται από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αεροσκάφος να πέφτει στη θάλασσα.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ήδη σκάφη του Λιμενικού και σπεύδουν άλλα δύο, ενώ στις έρευνες στη θάλασσα παίρνουν μέρος και ψαράδες με τα σκάφη τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κομμάτια του αεροσκάφους έχουν εντοπισθεί από έναν ψαρά.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αεροσκάφος της τοπικής αερολέσχης.

onalert.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *