«Ενδεχομένως, δεν έχει υπάρξει πιο άστοχη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία από Έλληνα πολιτικό και μάλιστα Πρωθυπουργό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την χθεσινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Νάυπακτο.

Η ανακοίνωση:

Η καθαρά διεκπεραιωτική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία έλαβε τέλος χωρίς να γίνουμε σοφότεροι για τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ για το νομό μας. Ούτε μιαν αναφορά δεν έγινε στον όποιο σχεδιασμό για την υγεία, την παιδεία, την παραγωγή, τις επενδύσεις, για υποδομές και έργα .

Μίλησε στις λίγες εκατοντάδες των οπαδών του σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι και Αγρίνιο, ήπιε καφεδάκια, έβγαλε φωτογραφίες, μίλησε για έργα, που ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους χωρίς τη συμβολή της ΝΔ, εγκαινίασε το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Μεσολόγγι, αν και η κυβέρνησή του δεν είχε καμιά ανάμειξη σε αυτό, εξήγγειλε (ακόμα μια φορά) τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό!

Ενδεχομένως, δεν έχει υπάρξει πιο άστοχη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία από Έλληνα πολιτικό και μάλιστα Πρωθυπουργό! Καμιά αναφορά δεν έγινε στα σημαντικότερα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας:

Τα δύο νοσοκομεία βρίσκονται σε καθεστώς λειτουργικής κατάρρευσης

Η Γεωπονική Σχολή συρρικνώνεται, υποστελεχωμένη και υποχρηματοδοτούμενη.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πνίγονται από την αναδουλειά και τα χρέη.

Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι παραγωγοί δεν μπορούν να καλλιεργήσουν, λόγου του τεράστιου κόστους παραγωγής, δεν μπορούν να ποτίσουν (η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα των ΤΟΕΒ), δεν μπορούν να ζήσουν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μιαν αποστροφή του λόγου του είπε: «Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε…»: περίσσιο θράσος!

Στην πραγματικότητα η Αιτωλοακαρνανία και η χώρα δεν αντέχει άλλη μια τετραετία Κυριάκου Μητσοτάκη!

Άντε  γεια!

Από xiromeropress