Μετά τις διεργασίες του πετυχημένου και μαζικού συνεδρίου μας και την ομόφωνη πολιτική απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεξάγει στις 15 Μαϊου εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής .
Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του τόπου μας, είτε είναι είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, όλους τους εργαζόμενους , τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους αγρότες , τους συνταξιούχους, τις γυναίκες , τις νέες και τους νέους να δώσουν το παρών.
Καλούμε κάθε δημοκρατικό άνθρωπο που δεν αντέχει άλλο την άδικη και βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη , της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, να προσέλθει στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και να στείλει ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Να ακουστεί η φωνή όλης της κοινωνίας ότι δεν πάει άλλο, ότι ήρθε η ώρα για την ανάδειξη μιας νέας προοδευτικής κυβέρνησης.

  • Θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά κέντρα , στη Βόνιτσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ (Εθνικού Σταδίου 4, απέναντι από τα ΕΛΤΑ) και στην Πάλαιρο στην αίθουσα ΄΄Σπύρος Αχείμαστος΄΄.
  • Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 8.00 π.μ. εως τις 8.00μ.μ.
    Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες στέλνουμε το μήνυμα . Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής σελίδας.
    Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε ΟΛΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Γραφειο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ –

ΠΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

Από xiromeropress